Zoeken

Change of scenery

* English version below *

Switchen van locatie helpt me om nieuwe inzichten op te doen en van perspectief te wisselen. Dit hoeft niet altijd in een ander land of heel ver weg te zijn. Het kan ook al voldoende zijn om een middagje te werken in een ander koffietentje of bij een vriend thuis. Of om juist even een ochtend, middag of dag juist niet ergens te werken, maar een nieuwe buurt of park gaat verkennen.

Een andere omgeving geeft nieuwe indrukken. Het prikkelt de creativiteit en geeft een nieuwe invalshoek voor lopende projecten of privé situaties. Ik voel me dan altijd weer eventjes de ontdekkingsreiziger die in alle vrijheid haar nieuwsgierigheid de vrije loop kan laten. Het kan wonderen verrichten voor vastgelopen ideeën en gedachtes.

Iedere dag een vaste plek werk voor mij dus absoluut niet. Per dag stem ik weer af waar ik behoefte aan heb en kan het zomaar zijn dat ik toch besluit een hele dag thuis te werken, terwijl ik eigenlijk naar kantoor zou gaan. Of dat ik zo’n behoefte heb om erop uit te gaan dat ik eerst een lange wandeling ga maken. Sinds ik mezelf hierin ook meer “vrij laat”, niet probeer te voldoen aan een soort vast omlijnd idee dat je iedere dag van 9 tot 5 op een kantoor moet zitten om “productief” te zijn, is er zoveel inspiratie los gekomen. Niet alleen in projecten, maar ook voor een nieuwe manier van werken en leven, die volledig aansluit op hoe ik in het leven sta.

Maar goed, dit Spaanse sfeertje hier in Valencia helpt wel extra goed voor de inspiratie moet ik zeggen. Misschien toch maar eens een workation naar Valencia organiseren?


------

Switching locations helps me to gain new insights and switch perspectives. This does not always have to be in another country. It may also be enough to spend an afternoon working in new coffee place or at a friend's house. Or to start your day exploring a new neighborhood or park. A different environment gives new impressions. It stimulates creativity and gives a new angle for current projects or private situations. I always feel like an explorer who can let her curiosity run freely. It can work wonders for ideas and thoughts that got stuck. A fixed work place every day does not work for me at all. Every day I tune in to what I need and it may just be that I decide to work from home all day, when I thought I would go to the office. Or that I feel the urge to go out for a long walk first. Since I have the courage to follow my own flow and not trying to live-up to a sort of well-defined idea that you need to be in an office every day from 9 to 5 to be "productive", so many doors have opened. It not only gave me inspiration for new projects, it gave me the opportunity to follow a lifestyle that fits my needs and desires. Anyway, I must say that this Spanish atmosphere here in Valencia always gives me that little extra inspiration. Maybe I should organize a workation in Valencia after all?Get in touch                  

      &Rosa

      rosa@enrosa.nl  

      +31(0)6 1318 0668

      Ceintuurbaan 430

     1074EB Amsterdam

      KvK: 75353563

Social links        

      LinkedIn

      Instagram

© 2020 &Rosa. All rights reserved.

instagram.png
linkedin.png