Zoeken

7x Podcast favorites

Ik voel me altijd een soort stille tafelgenoot wanneer ik naar podcasts luister. Onderdeel van een boeiend gesprek, waarbij ik alleen maar hoef te luisteren. Vooral als iemand fijn kan vertellen. Tijdens het luisteren, kom ik altijd weer op nieuwe inzichten. En wanneer ik stress heb, dan brengt een podcast luisteren over een totaal ander onderwerp juist veel rust. De afgelopen tijd een paar hele fijne exemplaren geluisterd. En die wilde ik eventjes delen - wie weet heb je er wat aan de komende tijd!

1. New Female Leaders – Rise Caroline in gesprek met Herman Wijffels - 24 maart 2020. Gesprek over de Corona crisis, het belang van vrouwelijk leiderschap en alvast blikken op de toekomst. Waarbij ook dhr Wijffels denkt dat bedrijven meer de focus mogen gaan leggen op het maken van een social impact. Organisaties mogen meer de vraag "wat kom ik daadwerkelijk brengen" gaan stellen. Helemaal mee eens!


2. New Female Leaders – Rise

Caroline in gesprek met Jitske Kramer - 7 april 2020. Een antroposofische kijk op de crisis. Mega interessant hoe Jitske het verschil uitlegt tussen een “Chief” rol en “Sjamaan” rol binnen leiderschap. Volgens Jitske heb je beide heb je nodig in een organisatie en prive leven.

3. How I Built This

Guy Raz in gesprek met Yvon Chouinard - 25 december 2017.

Ik ben echt fan van het merk Patagonia, hoe zij zichzelf hebben neergezet vind ik knap. Een podcast gesprek luisteren met de oprichter kon niet uitblijven. Het is een gesprek van een aantal jaar terug, maar nog steeds de moeite waard om te luisteren. Zeer inspirerende man, wiens eigen levensstijl volledig terugkomt in de cultuur van het bedrijf.

4. How I Built This

Guy Raz in gesprek met Casey Neistat - 2 maart 2020.

Bijzonder en authentiek verhaal over zijn leven en de samenloop van omstandigheden. Ik was aangenaam verrast eigenlijk.

5. Zie Jezelf Podcast Aflevering 1 over angst - 27 februari 2020.

De eerste aflevering van de Podcast van Noeska gaat over angst. De emotie angst, wat deze je komt vertellen en hoe je hier mee om kan gaan. In februari dit jaar uitgekomen, maar absoluut een relevant onderwerp nu.


6. Eindbazen

Wiggert in gesprek met Jan Geurtz - 12 april 2020. Tja, Jan zet je toch altijd weer aan het denken over relaties, liefde en deze keer ook de dood. Zoals altijd met vleugje nuchterheid en humor er doorheen.

7. Celine Charlotte Podcast

De Ayahuasca reeks (1,2 en 3) - op 3, 4, en 5 maart 2020.

Charlotte neemt je mee in een driedelige podcast reeks over haar ervaring in Costa Rica met Ayahuasca. Ook al heb je totaal niet de behoefte om dit te gaan doen, trust me het verhaal an sich is echt genieten. Goed verteld! Leuke storytelling;)Get in touch                  

      &Rosa

      rosa@enrosa.nl  

      +31(0)6 1318 0668

      Ceintuurbaan 430

     1074EB Amsterdam

      KvK: 75353563

Social links        

      LinkedIn

      Instagram

© 2020 &Rosa. All rights reserved.

instagram.png
linkedin.png